Kupa múltja és jelene

"Féltjük, óvjuk a múltat, mégis szomjazzuk a jövőt."

Anno a Kupa -vendéglő patináns külső-belső megjelenésével a Balaton déli partjának elegáns színfoltja volt. A tradicionális magyar konyha gazdagon összeállított ínyencségeit ízlelhették meg az idelátogatók.

Mára olyan átalakuláson ment át az étterem melyben a múlt és a jövő összefonódik.

A Kupa étterem belbecse a pompás ízvilág. Vannak hagyományos balatoni ételek, ám ezek nem csak ízekben, hanem megjelenésükben is valami újat nyújtanak, egy különleges gasztronómiai élményt.

Mind emelett Horváth Gábor egy fiatal séf aki magában hordozza a mediterrán atmoszférát, kreativitása újszerű ételkölteményekben is megnyílvánul.

Gábor  mesterszakács aki megszállottan keresik az ízeket, szerelmes a munkájába az alapanyagokba, az apró részletekbe. 

Kemény munkával, jó üzleti érzékkel és 10 éves Olaszországban gyüjtött tanulmányi örökséggel már bizonyított Kaposváron mint a Vicolo étterem ( www.vicolo.hu ) egyik tulajdonosa. Reményei szerint lendületes kihívásokat kereső életszemléletével felpezsdíti a Kupa vendéglő patináns életét. Egy olyan szerethető helyet teremt ahol generációk élvezhetik együtt a jó ételeket és borokat.

A hangulatos udvar megtelik élettel és kedvelt találkozóhely lesz baráti társaságoknak és a Balatonra látogató nyaralóknak.

Gábor üzenete: " Szeretettel várjuk mindazokat, akik egy jót szeretnének enni a Balatonon, majd egy kellemes bort kortyolgatva beszélgetni, akár velem is."